Banconact
 

Vanaf nu kunt u nog makkelijker én sneller online betalen, dankzij de Bancontact-app! Da’s heel eenvoudig. U kiest de Bancontact-app als betaalmethode, scant de QR-code, voert uw pin in, en klaar!iDEAL

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat.

Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten, u betaald dus alleen de bezorgkosten van uw bestelling.


Betalen/Pinnen bij afhalen

 

Als u ervoor gekozen heeft uw bestelling op één van onze vestigingen af te halen, kunt u uiteraard betalen bij het afhalen. Op onze afhaalvestigingen kunt u betalen middels uw PIN of contant.
Probeert u zoveel mogelijk gepast te betalen. Uit veiligheidsoverwegingen houden wij de kasgelden zo beperkt mogelijk.


Rembours

 

Wij laten onze goederen door TNT Post verzenden en dus ook kiezen voor Rembours. U kunt uw bestelling contant betalen of pinnen met uw bankpas. Indien u niet thuis bent kunt u met het door de postbode achtergelaten verzenddocument en legitimatie het pakketje op het postkantoor tegen betaling afhalen. Kosten voor betalen onder rembours zijn € 12,50 boven op de standaardverzendkosten. 


AfterPayLogo AfterPay

AfterPay voert voor Haard & Co het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Haard & Co betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 350,-  als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 400,-.Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.
 PayPal

PayPal is een veilige manier om online te betalen zonder je gegevens te delen. Koppel je bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken.